«Стиль життя – здоров'я»

"Стиль життя – здоров'я" під такою назвою в Обухівській районній бібліотеці для дітей днями проведено День інформації. Ціль заходу -  проінформувати учнів про причини, протікання і наслідки видів залежності: алкоголю, паління, наркотиків, які в наш час ще називають - «Хвороби суспільства». 
 Програма цього заходу була різноманітна: від відео хвилин «Забави для дурнів», які підготувала і продемонструвала дітям бібліотекар Романенко О.Ю., до зустрічі дітей з фахівцями-медиками та огляду літератури біля книжково-ілюстративної виставки «Не залякати, а попередити!», яка була влаштована до заходу і мета якої – пропагувати літературу про здоровий спосіб життя та профілактику асоціальних явищ в суспільстві. 

На захід завітали лікар-нарколог Обухівської районної лікарні  Федь Петро Миколайович та «інформаційний десант»  студентів медичного коледжу м.Українка, котрі на конкретних прикладах показали вплив «згубних» звичок на життя і творчість особистості. 
Учні 5-х класів СЗОШ №1 ім. А.С.Малишка з цікавістю прослухали інформацію по даному питанню та активно спілкувалися з Петром Миколайовичем і це – найголовніше в профілактичній роботі, бо як свідчить досвід інших країн, досягти успіху в боротьбі зі згубними явищами можна лише за активної позиції самих дітей.