"Обухівщина читає дітям"

В рамках Національного проекту «Україна читає дітям» в Обухівській районній бібліотеці для дітей відбулася зустріч дошкільнят – вихованців дитячого садка «Світлячок» з відомою письменницею нашого краю Любиченко Наталією Василівною. Мета цього заходу – навчити читанню дітей з раннього віку, сприяти знайомству дитини з навколишнім світом через книгу та прививати любов до всього прекрасного, до своєї Батьківщини.
 
Гостя розповіла,  що її захоплення художнім словом з'явилося ще в ранньому дитинстві. Найбільш до душі з ранніх років припали віршики та казочки. Подорослішавши, Наталя Василівна сама стала вигадувати казки т а вірші. Спочатку для себе, а потім і для інших дітей. Її книжки вчать добру та працьовитості, виховують почуття любові та поваги. Дітям вона читала вірші та загадки зі своїх збірок, і це читання переросло в живе спілкування з ними.  Малеча ділилася з письменницею своїми таємницями, а вона навчала їх як бути чуйними, доброзичливими, милосердними – бо це кращі риси людини, які так потрібні сьогодні нашій Україні.
На закінчення зустрічі для маленьких поціновувачів слова вихованці лялькового гуртка «Рукавичка» продемонстрували лялькову виставу «Ріпка», а бібліотекар Нечай М.М. запросила всіх дітей відвідати бібліотеку з батьками та записатися до неї тих, хто ще не є читачем.