«Нам книжка відкриває всі світи»

Щороку, у дні весняних канікул, дитячі бібліотеки України проводять Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Це свято прикрашене особливим колоритом – дитячими дзвінкими голосами, сміхом, гумором, книгами і набуло особливого значення у наш, перенасичений інформацією час: допомагає дітям відчути радість спілкування з книгою, нагадує дорослим про значення друкованого слова у дитинстві, привертає увагу до проблем дитячого читання.
Свято книги під назвою «Нам книжка відкриває всі світи» дало старт відкриттю тижня дитячого читання в Обухівській районній бібліотеці для дітей.
Спочатку, працівники бібліотеки познайомили першокласників Академічного ліцею №1 ім. А.С.Малишка з чарівним містечком – Дитячою бібліотекою і його незвичайними мешканцями – книжками. Потім  розповіли малим читачам про історію появи і розвитку книги та  звернули їх увагу на те, як правильно користуватися книгами. А маленькі поціновувачі книги в свою чергу привітали колектив бібліотеки з цим чудовим святом та подарували присутнім в своїм виконанні вірші українських письменників про книгу, українське слово, Батьківщину…Кульмінацією свята стала презентація вистави «Ріпка», лялькового гуртка «Рукавичка», що функціонує при бібліотеці.