«З книгою – у майбутнє!»

Хто багато книг читає, той багато дуже знає.
Книжка кожного навчить, як на світі треба жить.

З метою заохочення учнів до читання, пропаганди української книги, розвитку естетичних потреб особистості, виховання в учнів любові до книги, культури читання з 23 березня по 30 березня в Обухівській районній бібліотеці для дітей проходить традиційний Тиждень дитячої та юнацької книги. В цьому році він проходить під назвою «З книгою – у майбутнє!» і відкрили його працівники бібліотеки Малишева О.І. та Нечай М.М. святом «Ми читаємо завзято, а читати нам – це свято!».
Свято відвідали учні 1-х класів СЗОШ №1 ім. А.С.Малишка, на якому їх ознайомили з історією створення книги, з правилами поводження з нею та з правилами користування бібліотекою. Діти з задоволенням  розповідали вірші про книгу, рідну мову, Батьківщину,  відгадували загадки, розповідали прислів’я та приказки про книгу та знання.
Цей день для маленьких шанувальників книги був неймовірно насиченим та приніс купу сюрпризів. Для них були представлені: лялькова вистава «Як звірятка від Васька книгу рятували», казковий турнір «Шоу кмітливих», інформаційний огляд літератури біля книжкової виставки «До світла знань»