Г.Хитенко зробила подарунок Обухівській центральній районній бібліотеці.

 Фонд Обухівської центральної районної бібліотеки поповнився новими краєзнавчими виданнями – їх бібліотека отримала в подарунок від автора – Галини Хитенко. Заслужений Вчитель України, член Національної спілки письменників України, історик, краєзнавець, композитор-аматор, Лауреат районної мистецької премії «Трижерелля», вона вже встигла завоювати свого читача такими самобутніми виданнями, як: «Із туману забуття», «По дорозі на ярмарок, або що буває, коли чорт гуляє», «Nicht schisseen – не стріляти», «Не сій вітер», «Микита – драна свита», «Дикий кіт». 

      У новій книзі «Скадді» вміщено кращі оповідання та новели Г.Хитенко, написані нею останнім часом. Сюжети творів взяті із довколишнього життя, з пережитого нею, з розповідей рідних та близьких письменниці людей. Слово авторки в її творах аж виграє всіма своїми барвами й відтінками, іскристим водограєм народних примовок, влучних епітетів і замальовок, демонструючи нам невичерпні народні мовні глибини.
   Книга «Фея тихого снігу» - перша п’єса Г. Хитенко для дітей. Сподіваємось, що яскрава, з кольоровими малюнками збірочка віршів для сімейного читання під назвою «Літо в хату заховалось», стане улюбленою книжечкою як маленьких читачів, так і їх батьків. Відпрацювавши багато років педагогом, Галина Хитенко знає про величезну роль літератури у вихованні малечі, коли закладаються підвалини характеру, світосприйняття майбутніх наших громадян, аби виростали вони людьми, моральні вчинки яких постають з їхньої внутрішньої духовної гармонії. Простою і доступною мовою письменниця залучає маленьких читачів до світу, де добро й справедливість ведуть боротьбу супроти зла і кривди, де любов і вірність перемагають неправду і підступ, висміюються лінощі. Авторка допомагає малечі пізнати таке розмаїте довколишнє життя й наповнену всілякими таємницями довколишню природу.
     Шанувальникам творчості письменниці хочемо зауважити, що в фонді бібліотеки є красива, солідна, насичена світлинами книга Галини Хитенко «Із туману забуття», яка вміщує нариси й оповідання з історії обухівських сіл Старих і Нових Безрадичів та їх хуторів. В книзі зібраний багатющий матеріал, який охоплює період від найдавніших часів до сучасності. 
     Колектив та користувачі бібліотеки висловлюють вдячність письменниці за чудовий подарунок й бажають їй подальшого творчого натхнення!