«Стабільність Конституції – стабільність держави»

До Дня Конституції України
 З дня прийняття Конституції України минув 21 рік. За цей час ми вже чітко розуміємо, що Україна є суверенна, незалежна, демократична, правова держава, в якій усі люди вільні і рівні у своїй гідності та правах, кожен має право на свободу світогляду і віросповідань, на охорону здоров’я та освіту. В Обухівській районній бібліотеці для дорослих цьому святу присвячена тематична газетно-журнальна викладка «Стабільність Конституції – стабільність держави». Напередодні державного свята України завідуюча районною бібліотекою для дорослих Л.Храпач зробила огляд матеріалів викладки та провела патріотичну бесіду із користувачами бібліотеки.
 На жаль, Конституція України працює ще не на повну силу, багато конституційних норм і положень все ще залишаються на папері. Демократичний розвиток ніколи не був легким, тож наберімося терпіння та віри у те, що наші права стануть дійсно реальністю, що ми скоро відчуємо себе впевненими і захищеними, що наступні покоління українців будуть жити у зовсім іншій країні, яку з гордістю можна буде назвати конституційно-розвиненою, правовою та європейською державою! 
    Тож давайте будемо поважати Конституцію та дотримуватись її законів, разом формувати вільне, справедливе, солідарне суспільство, потужну та заможну державу, адже все починається з кожного з нас!